UPDATE: Tourbootbestuurder test positief op methamfetamine nadat 35 mensen, voornamelijk buitenlandse toeristen, gewond raakten bij een aanvaring met een boot in Phuket

Chalong-

Een bootbestuurder heeft positief getest met methamfetamine nadat 35 mensen, onder wie buitenlandse toeristen, gewond raakten nadat een rondvaartboot tegen een pilaar in Chalong, Phuket, botste.

Onze eerdere verhalen:

De hulpdiensten werden woensdag (17 mei) op ​​de hoogte gebracht van het ongevalth) bij Chalong Pier met veel verwondingen. Meer dan een dozijn ambulances uit de nabije omgeving arriveerden bij de Chalong Pier.

In totaal zijn 35 mensen gewond geraakt, waaronder Russen, Oekraïners, Kazachstanen, Hong Kong-onderdanen, Chinezen en Thais, nadat een rondvaartboot tegen een pilaar in Chalong, Phuket, botste.

Een kapitein van een boot is beschuldigd van roekeloos gedrag met verwondingen als gevolg.

Nu voor de update:

De commandant van de provinciale politie van Phuket, generaal-majoor Sermphan Sirikong, vertelde de Phuket Express op maandag (22 mei) dat de bestuurder van de rondvaartboot in kwestie de heer Sathit Mardchai, 29 jaar oud, heet. Hij voerde op verzoek van de autoriteiten een standaard bloedtest uit voor alcohol en drugs naar aanleiding van het ongeval.

Bij zijn bloedonderzoek werd geen alcohol gevonden, maar methamfetamine werd gevonden.

De politie zet haar onderzoek voort om meer aanklachten tegen hem als slachtoffer in te dienen blijven herstellen in lokale ziekenhuizen en krijgen visumverlengingen van Phuket Immigration.

*****************************

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.