Steun onze lokaal geproduceerde, zelfgeschreven en feitelijk onafhankelijke journalistiek

ondersteuning

Beste lezers,

Wij hier bij The Phuket Express zijn een echte lokale en regionale nieuwsaanbieder voor de regio Phuket in Thailand. Zoals veel van onze lezers, onze lokale verslaggevers daadwerkelijk in de buurt wonen en werken en zijn geen grote buitenlandse onderneming of nieuwsaggregatiedienst.

We hebben directe bankoverschrijvingen beschikbaar door ons te e-mailen op:

[e-mail beveiligd]

We hebben meerdere lokale Thaise burgers in dienst, die in Phuket wonen en werken, zowel freelance als fulltime, om ons te helpen bij het verkrijgen het lokale nieuws waar u om geeft op een actuele en feitelijke manier. We hebben ons eigen videoproductieteam, vertalers, factcheckers, interviewers, verslaggevers, redacteuren en fotografen die allemaal samenwerken om u uitstekend en correct nieuws uit Pattaya en Thailand te brengen.

  U kunt hier meer over ons te weten komen

We bieden al onze inhoud gratis aan, zonder abonnementen of paywalls. We verzamelen of kopiëren/plakken geen andere broninhoud en al ons materiaal is ofwel zelfgeschreven of goedgekeurde persberichten.

We nemen de tijd om te onderzoeken en te bepalen of het nieuws dat u leest correct is en hebben een team van factcheckers om dit te doen. In deze interessante tijden waarin we leven, is het echter belangrijk om te onthouden dat: kwaliteitsjournalistiek leveren is niet goedkoop en we overleven dankzij adverteerders en de genereuze steun van onze lezers.

We vereisen echter niet dat je ons iets geeft, als je van ons materiaal hebt genoten of als het je in het dagelijks leven heeft geholpen, we nodigen je uit om te doneren aan onze onafhankelijke journalistiek via een van de volgende links hieronder en help onze bedrijfskosten en personeel te ondersteunen. We danken echt al onze lezers voor uw steun.

Zelfs een zeer kleine donatie gaat een zeer lange weg. Als de link niet voor u werkt of als u op een andere manier wilt doneren, stuur dan een e-mail naar:

[e-mail beveiligd]

of stuur ons een bericht Facebook.

Je kunt ons ook rechtstreeks steunen via onze Facebook-ledengroep en speciale voordelen krijgen, zoals een privéforum, een speciale badge en meer. Klik hier om die details te zien!

We hebben ook een YouTube-ledenprogramma en dit is een andere manier om ons te steunen. U kunt hier klikken voor meer informatie.

Of u kunt er een naar ons privé sturen, we hebben directe bankoverschrijvingen beschikbaar door ons te e-mailen op:

[e-mail beveiligd]

Het Pattaya Nieuws-team