Onze partneradvocaat

Juridische opties/Advocaten

We krijgen hier bij The Phuket Express vaak e-mails en berichten met het verzoek dat we een artikel publiceren of schrijven over persoonlijke en juridische situaties of geschillen die de ene partij heeft met de andere of een probleem dat iemand heeft met een verhuurder, bedrijf of ander entiteit. We zijn geen onderzoeksjournalisten en vanwege de strenge laster- en smaadwetten in Thailand kunnen we geen verhalen publiceren of onderzoeken doen, tenzij de juiste autoriteiten, advocaten of politie goed zijn betrokken. Bekijk ook deze pagina hieronder: https://thepattayanews.com/legal-help-and-press-release-contacts/

We hebben echter twee geweldige partneradvocaten die graag met u praten over uw probleem met een persoon, entiteit of bedrijf. 

Optie 1:

https://thepattayanews.com/2022/03/05/need-a-lawyer-isaan-lawyers-is-here-for-you/

Optie 2:

 

De heer Prasittisak Sanauwan

"Vanwege de aard van ons bedrijf en meerdere andere bedrijven waar we bij betrokken zijn, hebben we ten minste 5 advocaten in Pattaya bezocht om er een te vinden die heel eerlijk is en precies doet wat hij zegt!" Bryan Bloemen

Hij is gespecialiseerd in strafrecht, burgerlijk recht en procesrecht.

Je kunt e-mail Mr. Prasittisak Sanauwan bij Express Law in het onderstaande formulier of bel hem direct.

Vermeld alsjeblieft dat je hem hebt gevonden op The Pattaya News/The Phuket Express omdat hij vaak voor ons overlegt. We hebben een zeer sterke relatie met Mr. Sanauwan, en we wilden hem promoten omdat hij zo professioneel is.

Als je geen zaak hebt die de moeite waard is, zal hij je dat vertellen.

Thais 0956659736
Engels 0854307659
LIJN-ID pssw90

Tot slot, stuur ons desgewenst rechtstreeks een formulier en wij kunnen u helpen om in contact te komen met een advocaat om u bij te staan.

Locatie