UPDATE: Immigratiedienst Phuket bezoekt buitenlandse toeristen die gewond zijn geraakt door bootcrash in ziekenhuizen, biedt visumhulp aan

Phuket -

Phuket Immigration bezocht buitenlandse toeristen die gewond zijn geraakt door een recente crash van een rondvaartboot en bood hulp aan bij het verlengen van hun visum.

Onze eerdere verhalen:

De hulpdiensten werden woensdag (17 mei) op ​​de hoogte gebracht van het ongevalth) bij Chalong Pier met veel verwondingen. Meer dan een dozijn ambulances uit de nabije omgeving arriveerden bij de Chalong Pier.

In totaal zijn 35 mensen gewond geraakt, waaronder Russen, Oekraïners, Kazachstanen, Hong Kong-onderdanen, Chinezen en Thais, nadat een rondvaartboot tegen een pilaar in Chalong, Phuket, botste.

Een bootkapitein is beschuldigd van roekeloos gedrag dat verwondingen veroorzaakte nadat 35 mensen, waaronder buitenlandse toeristen, gewond raakten nadat een rondvaartboot tegen een pilaar in Chalong, Phuket, botste.

Nu voor de update:

Majoor Tanannat Srisuwan van de Phuket Immigration vertelde de Phuket Express dat tweeëndertig buitenlandse toeristen, bestaande uit 21 Russen, 1 Oekraïner, 8 Kazachstaans, 1 Hong Kong en 1 Chinees onderdaan, zijn behandeld in verschillende ziekenhuizen in Phuket.

Op vrijdag (19 meith) bezochten ze de buitenlandse toeristen in verschillende ziekenhuizen. Ziekenhuispersoneel is geïnformeerd dat als buitenlandse toeristen van dit ongeval in ziekenhuizen moesten verblijven, Phuket Immigration indien nodig visumverlengingsdiensten voor hen kan bieden.

De immigratieambtenaren van Phuket spraken ook hun medeleven uit met de benarde situatie van de toeristen en wensten dat ze snel beter zouden worden.

*****************************

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.