Veel buitenlandse toeristen gewond nadat boot tegen pilaar in Chalong, Phuket crasht

Phuket -

Lokale media hebben gemeld dat veel buitenlandse toeristen, voornamelijk Russen, gewond zijn geraakt nadat een rondvaartboot in Chalong, Phuket, tegen een pilaar was gebotst.

Op het moment van de crash waren er meer dan 30 mensen op de rondvaartboot.

De hulpdiensten werden woensdag (17 mei) op ​​de hoogte gebracht van het ongevalth) bij Chalong Pier met veel verwondingen. Meer dan een dozijn ambulances uit de nabije omgeving arriveerden bij de Chalong Pier.

Veel gewonden werden naar vele ziekenhuizen op het eiland gebracht.

De details rond de crash ontvouwen zich nog en waren niet onmiddellijk beschikbaar.

Dit is een zich ontwikkelend verhaal. Dit verhaal zal worden bijgewerkt wanneer het wordt vrijgegeven door relevante Phuket-functionarissen.

*****************************

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.