Een andere illegale uitgaansgelegenheid in Phuket werd overvallen wegens naar verluidt laat geopend

Phuket -

Een andere illegale uitgaansgelegenheid in Phuket Town werd overvallen wegens vermeende opening tijdens de wettelijke sluitingstijd.

Dit zet de trend voort van regelmatige invallen van de afgelopen dagen.

De politiechef van Phuket City, kolonel Pratueng Ponmana, vertelde de Phuket Express dat dinsdag in de vroege ochtend (6 juni)th) om 3 uur deden ze een inval in een bar en restaurant in Soi Poonphon Plaza in het subdistrict Talad Nuea, Phuket Town.

De eigenaar, door de politie alleen geïdentificeerd als meneer Gun, werd gearresteerd en naar het politiebureau van Phuket City gebracht. Hij wordt beschuldigd van het illegaal exploiteren van een uitgaansgelegenheid zonder toestemming, het verkopen van alcohol buiten de wettelijke tijd en het openen van een uitgaansgelegenheid buiten de wettelijke tijd.

De naam van de bar en het restaurant werd niet gegeven door ambtenaren, daarbij verwijzend naar verder onderzoek.

Misschien vind je deze leuk:

Ambtenaren van het Department of Provincial Administration (DOPA) onder leiding van de heer Narong Thipsiri en Kathu De politie deed op donderdag (3 juni) om 30 uur een inval in twee nachtclubs 'Ratree Club' en 'Maha Nakhon Phuket'.st) in de vroege morgen. Beide nachtclubs bevinden zich op de Kathu Intersection.

Vijf senior Kathu-politieagenten, waaronder de chef, zijn overgeplaatst nadat twee illegale nachtclubs in Kathu waren binnengevallen omdat ze naar verluidt buiten de wettelijke sluitingstijden openden en minderjarigen de zaal binnenlieten.

Het districtshoofd van Kathu is overgeplaatst naar het districtshoofd van Chang Klang in Nakhon Si Thammarat.

Er werd een inval gedaan in een illegale nachtclub in de stad Phuket omdat deze naar verluidt buiten de wettelijke sluitingstijd openging en minderjarigen de zaal binnenliet.

=======================

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.