Twee illegale nachtclubs vielen binnen in Kathu omdat ze naar verluidt laat open gingen en minderjarigen binnenlieten – VIDEO

Kathu –

Twee illegale nachtclubs werden binnengevallen in Kathu omdat ze naar verluidt buiten de wettelijke sluitingstijden opengingen en minderjarigen de zaal binnenlieten.

Ambtenaren van het Department of Provincial Administration (DOPA) onder leiding van de heer Narong Thipsiri en Kathu De politie deed op donderdag (3 juni) om 30 uur een inval in twee nachtclubs 'Ratree Club' en 'Maha Nakhon Phuket'.st) in de vroege morgen. Beide nachtclubs bevinden zich op de Kathu Intersection.

De heer Narong vertelde de Phuket Express dat de inval kwam nadat DOPA klachten had ontvangen van lokale bewoners in de buurt dat deze nachtclubs dagelijks tot laat in de ochtend open waren en hun slaap verstoorden. Naar verluidt zou Ratree open zijn tot ongeveer 4 uur en daarna liepen nachtclubbezoekers de weg over naar de 'Maha Nakhon Phuket' Club aan de overkant van de straat, die elke dag om 6 uur sluit. De wettelijke sluitingstijd is 00:2 uur

Op beide plaatsen werden honderden nachtclubbezoekers aangetroffen. Beide nachtclubs werden gevonden zonder legale licenties, voegde DOPA eraan toe.

De eigenaar van Maha Nakhon Phuket wordt beschuldigd van het openen van een uitgaansgelegenheid zonder toestemming, het openen van een uitgaansgelegenheid buiten de wettelijke tijd, het verkopen van alcohol buiten de wettelijke tijd, het verkopen van alcohol aan mensen onder de 20 jaar en het toelaten van mensen onder de 20 jaar.

De eigenaar van de Ratree Club wordt beschuldigd van het openen van een uitgaansgelegenheid zonder toestemming, het openen van een uitgaansgelegenheid buiten de wettelijke tijd en het verkopen van alcohol buiten de wettelijke tijd. De namen van beide eigenaren werden niet gegeven door relevante functionarissen.

Beide nachtclubs zullen worden voorgesteld aan de gouverneur van Phuket om vijf jaar sluiting en sluiting als straf te overwegen.

=============================

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.