UPDATE: Vijf senior Kathu-politieagenten overgeplaatst na twee illegale nachtclubovervallen - VIDEO

Phuket -

Vijf senior Kathu-politieagenten, waaronder de chef, zijn overgeplaatst nadat twee illegale nachtclubs in Kathu waren binnengevallen omdat ze naar verluidt buiten de wettelijke sluitingstijden openden en minderjarigen de zaal binnenlieten.

Ons vorige verhaal:

Ambtenaren van het Department of Provincial Administration (DOPA) onder leiding van de heer Narong Thipsiri en Kathu De politie deed op donderdag (3 juni) om 30 uur een inval in twee nachtclubs 'Ratree Club' en 'Maha Nakhon Phuket'.st) in de vroege morgen. Beide nachtclubs bevinden zich op de Kathu Intersection.

Nu voor de update:

De commandant van de provinciale politie van Phuket, generaal-majoor Sermphan Sirikong, heeft donderdag (1 juni) een bevel uitgevaardigdst) in de middag. In het bevel staat dat er in Kathu een inval is gedaan in twee illegale nachtclubs omdat ze naar verluidt open waren na de wettelijke sluitingstijden van 2 uur en minderjarigen de zaal binnenlieten.

Voor meer transparantie, een volledig onderzoek en om schade voor de regering te voorkomen, zullen daarom vijf Kathu-politieagenten als volgt worden overgeplaatst naar het politiebureau van Phuket.

  1. De politiechef van Kathu, kolonel Roongrit Rattapakdee
  2. Plaatsvervangend hoofd van de politie van Kathu, luitenant-kolonel Chao Poamna
  3. Plaatsvervangend hoofd van de politie van Kathu, luitenant-kolonel Chayaphon Poonaruemit
  4. Inspecteur van misdaadpreventie en -onderdrukking luitenant-kolonel Nattawat Supanart
  5. Inspecteur van onderzoeken Luitenant-kolonel Wissanu Pansai

De bestelling is van kracht vanaf (1 junist) tot nader order.

===================

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.