Districtshoofd Kathu Overgeplaatst naar Nakhon Si Thammarat

Kathu –

Het districtshoofd van Kathu is overgeplaatst naar het districtshoofd van Chang Klang in Nakhon Si Thammarat.

Ons vorige verhaal:

Ambtenaren van het Department of Provincial Administration (DOPA) onder leiding van de heer Narong Thipsiri en Kathu De politie deed op donderdag (3 juni) om 30 uur een inval in twee nachtclubs 'Ratree Club' en 'Maha Nakhon Phuket'.st) in de vroege morgen. Beide nachtclubs bevinden zich op de Kathu Intersection.

Vijf senior Kathu-politieagenten, waaronder de chef, zijn overgeplaatst nadat twee illegale nachtclubs in Kathu waren binnengevallen omdat ze naar verluidt buiten de wettelijke sluitingstijden openden en minderjarigen de zaal binnenlieten.

Nu voor de update:

De overdrachtsopdracht is op vrijdag (2 juni) uitgevaardigd door het ministerie van Binnenlandse Zakennd). Het bevel draagt ​​niet specifiek alleen het districtshoofd van Kathu over, maar ook twee andere districtshoofden in Nakhon Si Thammarat en één in Songkhla, die ook zijn overgeplaatst.

Het bevel vermeldde niets over de twee nachtclubs die onlangs in Kathu zijn binnengevallen. In het bevel staat dat de overdracht is ter verbetering van het administratief beheer.

Het districtshoofd van Kathu, de heer Thitiwat Boonkit, wordt overgeplaatst naar het districtshoofd van Chang Klang in Nakhon Si Thammarat.

Het districtshoofd van Pak Phanang, de heer Teerapong Chuaychoo in Nakhon Si Thammarat, wordt het districtshoofd van Kathu.

De bestelling gaat op 9 juni inth2023.

Het districtshoofd van Kathu, de heer Thitiwat, is pas vier maanden het districtshoofd van Kathu. Hij heeft een verklaring vrijgegeven dat hij niet betrokken was bij de twee nachtclubs die onlangs zijn overvallen.

=======================

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vijf jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.