Twee buitenlandse toeristen en hond ontsnappen aan verwondingen door zwerfhonden van Ao Nang

FOTO: MGR Online

Ao Nang, Krabi –

Twee buitenlandse toeristen en hun hond zijn ontsnapt aan de verwondingen van vele zwerfhonden op Ao Nang Beach.

Lokaal Thais nieuws meldde het incident eerder deze week samen met camerabeelden.

Er waren ongeveer zes zwerfhonden op Ao Nang Beach en een buitenlands stel liep langs het strand met hun hond. De zwerfhonden kwamen agressief op de toeristen af ​​en blaften naar hen. De toeristen probeerden de zwerfhonden weg te jagen, maar faalden.

Ze pakten eindelijk hun hond op en liepen weg van het strand. De toeristen klaagden bij de lokale media over het incident en adviseerden relevante ambtenaren om alle zwerfhonden uit het gebied te verwijderen.

Soortgelijke relevante verhalen:

Een Thaise toerist die met zijn Amerikaanse vrouw op vakantie was, is op Ao Nang Beach aangevallen door zwerfhonden.

Ambtenaren vonden en vingen een zwerfhond op het strand van Ao Nang nadat een toerist was gebeten.

Een Thaise toerist die met zijn Amerikaanse vrouw op vakantie was en werd aangevallen door zwerfhonden op Ao Nang Beach schonk voedsel voor zwerfhonden. Hij zegt dat hij in de nabije toekomst terug zal zijn naar Krabi voor de bruiloft van zijn dochter.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Steun The Phuket Express in 2023!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.