UPDATE: Zwerfhond betrapt na aangevallen toerist op Ao Nang-strand in Krabi

Krabi-

Ambtenaren vonden en vingen een zwerfhond op het strand van Ao Nang nadat een toerist was gebeten.

Ons vorige verhaal:

Een Thaise toerist die met zijn Amerikaanse vrouw op vakantie was, is op Ao Nang Beach aangevallen door zwerfhonden.

The Krabi Public Revelation vertelde de Phuket Express op dinsdag (14 maart).th) dat ambtenaren van het Krabi Live Stock Office en de Ao Nang Administratieve Organisatie Ao Nang Beach inspecteerden nadat een Thaise toerist die op vakantie was met zijn Amerikaanse vrouw was gebeten door een zwerfhond.

Slechts één verblijfshond werd op het strand gevonden. De hond werd neergeschoten met een verdovingspijltje. Er werd een microchip op de hond geplaatst en hij werd bewaard in het Ao Nang Administratieve Organisatiebureau.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.