Thaise toerist met Amerikaanse vrouw aangevallen door zwerfhonden op strand in Krabi

FOTO: MGR online

Krabi-

Een Thaise toerist die met zijn Amerikaanse vrouw op vakantie was, is aangevallen door zwerfhonden op Ao Nang Beach.

De heer Daniel Sudjai Kutrakun, 60, heeft de Thaise nationaliteit, heeft een Amerikaanse vrouw en woont normaal gesproken in Amerika. Ze komen terug naar Thailand en bezoeken elk jaar Ao Nang Beach.

De heer Daniel zei dat hij en zijn vrouw het afgelopen weekend op Ao Nang Beach liepen en zagen dat er ongeveer vijf zwerfhonden op het strand waren. Een van hen stormde op hem af en beet in zijn been. Hij ging naar een ziekenhuis en betaalde meer dan 20,000 baht voor verschillende injecties en reparaties.

Meneer Daniel zei dat hij zich onveilig voelt en dat hij niet wil dat dit andere toeristen overkomt. Volgens hem zouden relevante autoriteiten het probleem met zwerfhonden op Ao Nang moeten oplossen.

Volgens de lokale pers in Ao Nang zijn er elk jaar verschillende buitenlandse toeristen aangevallen door zwerfhonden op Ao Nang Beach. Sommigen van hen waren kinderen van vier jaar tot twaalf jaar oud.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.