UPDATE: toerist aangevallen door zwerfhond op Ao Nang-strand in Krabi schonk hondenvoer

Krabi-

Een Thaise toerist die met zijn Amerikaanse vrouw op vakantie was en werd aangevallen door zwerfhonden op Ao Nang Beach schonk voedsel voor zwerfhonden. Hij zegt dat hij in de nabije toekomst terug zal zijn naar Krabi voor de bruiloft van zijn dochter.

Onze eerdere verhalen:

Een Thaise toerist die met zijn Amerikaanse vrouw op vakantie was, is op Ao Nang Beach aangevallen door zwerfhonden.

Ambtenaren vonden en vingen een zwerfhond op het strand van Ao Nang nadat een toerist was gebeten.

Nu voor de update:

Dat heeft het Administratieve Organisatiebureau van Ao Nang op donderdag (16 maart) aan de Phuket Express verteldth) dat dhr. Daniel Sudjai Kutrakun voedsel schonk voor zwerfhonden die ze hebben gevangen. Het voer voor honden kost in totaal zo'n 20,000 baht. Deze zwerfhonden worden gegeven aan iedereen die ze wil opvoeden.

Daniel Sudjai Kutrakun zei: “Ik wil gewoon een mooi en veilig strand van Ao Nang zien. Nadat ik hier door een zwerfhond was gebeten, is het een les dat we voor ze moeten zorgen zoals andere huisdieren. Zwerfhonden moeten ingeënt worden.”

“Binnen twee maanden ben ik terug voor de bruiloft van mijn dochter op Ao Nang Beach. Ik wil dat deze plek voor iedereen veilig is.” concludeerde Daniël.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.