UPDATE: Auto's mogen gedeeltelijk passeren op beschadigde Patong Hill Road in Phuket

Patong-

Auto's mogen nu de gedeeltelijk ingestorte Patong Hill Road passeren, maar alleen in de rijstrook van Patong naar Kathu.

Onze eerdere verhalen:

Een weg die leidt naar de Patong Hill in Phuket is begonnen in te storten na een aardverschuiving.

Een weg die vanuit Kathu in Phuket naar de Patong-heuvel leidt, wordt nu tijdelijk afgesloten nadat deze is begonnen in te storten door een aardverschuiving

Motoren mogen nu passeren op de gedeeltelijk ingestorte Patong Hill Road van Kathu naar Patong en van Patong naar Kathu.

Nu voor de update:

De Patong Traffic Police vertelde de Phuket Express dat de gouverneur van Phuket, Naroong Woonciew, heeft bevolen om sedans, pick-up trucks en minivans (kleine voertuigen) toe te staan ​​om de beschadigde Patong Hill te gebruiken, maar slechts één rijstrook van Patong naar Kathu vanaf ongeveer 11:00 uur vandaag. (4 november)th).

Ondertussen is de rijstrook van Kathu naar Patong als deel van de ingestorte weg nog steeds afgesloten. Auto's gebruiken nog steeds andere alternatieve wegen om naar Patong te gaan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Afbeelding na berichtinhoud
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.