Weg naar Patong Hill begint in te storten na aardverschuiving

Patong-

Een weg die leidt naar de Patong Hill in Phuket is begonnen in te storten na een aardverschuiving.

Automobilisten die op weg zijn van Kathu naar de Patong Hill hebben de schade vanmiddag (3 oktober) om 30 uur gemeld. Aan de ene kant van de weg begon het land te schuiven, waardoor het wegdek en de vangrail naar beneden kwamen.

Weggebruikers die op weg zijn naar de Patong Hill worden gewaarschuwd om de weg niet te gebruiken. De autoriteiten zijn zich bewust van de schade en zeggen dat er maatregelen zullen worden genomen zodra de zware regenval ophoudt.

Vanmiddag blijft het regenen in Phuket, wat leidt tot verdere overstromingen, aardverschuivingen en algemene problemen over het hele eiland, zoals we de hele dag bij The Phuket Express hebben gemeld.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.