Motoren mogen op beschadigde Patong Hill Road passeren

Patong-

Motoren mogen nu passeren op de gedeeltelijk ingestorte Patong Hill Road.

De Patong Traffic Police vertelde gisteren (26 oktober) aan de Phuket Express: "Om 6:00 uur heeft de Phuket-gouverneur Narong Woonciew bevolen om het gebied Patong Hill (Phra Baramee Road Road No. 4029) pas open te stellen voor motorfietsen na het Department of Highway heeft bevestigd dat motorfietsen veilig door het gebied kunnen. De weg is 24 uur per dag open voor motoren.”

Onze eerdere verhalen:

Een weg die leidt naar de Patong Hill in Phuket is begonnen in te storten na een aardverschuiving.

Een weg die vanuit Kathu in Phuket naar de Patong-heuvel leidt, wordt nu tijdelijk afgesloten nadat deze is begonnen in te storten door een aardverschuiving

De voetgangersuren op delen van de ingestorte Patong Hill worden nu verlengd van 7 uur tot 00 uur.

Veel studenten liepen op de eerste dag van de heropening van de school van de Patong Hill naar de scholen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.