UPDATE: Weg die vanuit Kathu naar Patong-heuvel leidt, tijdelijk afgesloten

Patong-

Een weg die vanuit Kathu in Phuket naar de Patong-heuvel leidt, wordt nu tijdelijk afgesloten nadat deze door een aardverschuiving is begonnen in te storten.

Ons vorige verhaal:

Automobilisten die op weg zijn van Kathu naar de Patong Hill hebben de schade vanmiddag (3 oktober) om 30 uur gemeld. Aan de ene kant van de weg begon het land te schuiven, waardoor het wegdek en de vangrail naar beneden kwamen.

Nu voor een update:

De verkeerspolitie van Patong meldt dat de weg tijdelijk wordt afgesloten in de buurt van een bocht bij een waterpompstation in Kathu naar de Suwan Khiri Wong-tempel in Patong, op ongeveer 500 meter afstand.

Weggebruikers die Patong willen in- of uitrijden, kunnen gebruik maken van de omleidingsroute.

  • Van Patong naar Karon naar Kata naar Chalong naar Wichit naar Phuket Town of
  • Van Patong naar Kamala naar Cherng Talay in Thalang

Deze twee manieren zullen een tot twee uur meer tijd in beslag nemen omdat het veel langere afstanden zijn.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.