UPDATE: sluiting van vijf jaar besteld voor twee nachtclubs in Kathu na inval

Kathu –

Na een recente inval zijn er vijf jaar sluitingsbevelen uitgevaardigd voor twee nachtclubs in Kathu.

Ons vorige verhaal:

Ambtenaren van het Department of Provincial Administration (DOPA) onder leiding van de heer Narong Thipsiri en Kathu De politie deed op donderdag (3 juni) om 30 uur een inval in twee nachtclubs 'Ratree Club' en 'Maha Nakhon Phuket'.st) in de vroege morgen. Beide nachtclubs bevinden zich op de Kathu Intersection.

Vijf senior Kathu-politieagenten, waaronder de chef, zijn overgeplaatst nadat twee illegale nachtclubs in Kathu waren binnengevallen omdat ze naar verluidt buiten de wettelijke sluitingstijden openden en minderjarigen de zaal binnenlieten.

Het districtshoofd van Kathu is overgeplaatst naar het districtshoofd van Chang Klang in Nakhon Si Thammarat.

Nu voor de update:

Op maandag (26 junith) 's Nachts plaatste een team van het districtskantoor van Kathu bestellingen bij twee eerder populaire nachtclubs 'Ratree Club' en 'Maha Nakhon Phuket' in Kathu.

Beide bevelen zijn uitgevaardigd door de vice-gouverneur van Phuket, Amnouy Pinsuwan. In de orders staat dat 'Ratree Club' en 'Maha Nakhon Phuket' zijn besteld voor een sluiting van vijf jaar. De bestelling wordt vanaf 26 juni beïnvloedth, 2023 tot dezelfde datum in 2028.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.