UPDATE: Australische man betrokken bij vechtpartij Patong Bar/Restaurant gearresteerd

Patong-

Een Australische klant is gearresteerd nadat hij betrokken was bij een vechtpartij met buitenlands personeel van een bar/restaurant in Patong.

Ons vorige verhaal:

Een wilde vechtpartij waarbij zowel buitenlands personeel van een bar/restaurant als buitenlandse toeristen betrokken waren, ging viraal in Phuket, Thailand.

Nu voor de update:

Dat heeft de politie van Patong dinsdag (28 maart) aan de Phuket Express verteldth) dat ze een man hebben gearresteerd die alleen is geïdentificeerd als de heer Karen, 34, Australisch staatsburger.

Meneer Karen, die klant was in het restaurant, was teleurgesteld en overstuur dat hij op eten moest wachten en gooide een fles naar buitenlandse stafleden die legaal werkten en alleen geïdentificeerd waren als de heer ALOMARI, 25, Jordaans staatsburger en de heer Ahmed, 26, Egyptisch staatsburger voordat het gevecht begon.

Karen gaf naar verluidt toe dat ze de woordenwisseling was begonnen, maar gaf de schuld aan alcohol en zei dat het niet bij hem paste.

Beide partijen boden elkaar hun excuses aan, maar de politie van Patong vertelde dat aan de Phuket Express allemaal zouden ze worden beschuldigd van vechten en mogelijke gele of rode kaarten onder een nieuw classificatiesysteem voor zich misdragende buitenlanders die in Phuket worden getest.

De volgende video kan gevoelige kijkers storen, discretie van de kijker wordt geadviseerd.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.