Franse motorrijder in Patong naar het immigratiebureau gestuurd en bij de ambassade gemeld na het veroorzaken van openbare overlast

Patong-

Een Franse motorrijder in Patong kreeg een boete van 1,500 baht voordat hij bij de Franse ambassade werd aangegeven nadat hij openbare overlast had veroorzaakt.

De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat een videoclip van buitenlandse motorcoureurs in de buurt van Bangla Road deze week opnieuw viraal ging op sociale media. Een van hen was op video te zien terwijl hij wielspinde en veel rook veroorzaakte.

Op woensdag (1 maartst), spoorde de politie van Patong een van hen op die door de politie werd geïdentificeerd als de heer Sofiane Ouenzerfi, 32, een Franse staatsburger. Hij wordt verdacht van het veroorzaken van overlast en het rijden zonder rijbewijs. Hij kreeg een boete van 1,500 baht. De motorverhuurder kreeg een boete van 1,000 baht omdat hij iemand zonder rijbewijs met zijn motor had laten rijden.

De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat ze het incident hebben gemeld aan de Franse ambassade en dat Sofiane nu bij het Phuket Immigration Office is.

Dit vind je misschien leuk:

Twintig Franse motorcoureurs zijn gearresteerd na het veroorzaken van overlast.

In Patong zijn XNUMX buitenlandse chauffeurs gearresteerd omdat ze geen rijbewijs hadden.

Het hoofd van het consulaat van het Franse kantoor in Phuket had een ontmoeting met de politie van Patong nadat 20 Franse motorcoureurs waren gearresteerd.

Een groep buitenlandse motorcoureurs werd naar verluidt gewaarschuwd voor openbare overlast voordat een gevecht met de lokale bevolking uitbrak op Bangla Road in Patong.

Twee buitenlanders en drie Thais zijn gearresteerd na ruzie over motorraces in Patong.

Een Franse motorrijder is aangeklaagd voor aanrijding nadat een Thaise voetganger ernstig gewond raakte in Patong.

Bij meer dan 500 motorongelukken in Phuket zijn in slechts twee maanden tijd buitenlandse toeristen betrokken, aldus relevante functionarissen.

De politie is doorgegaan met optreden tegen buitenlandse motorcoureurs in Patong.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.