UPDATE: Franse consul in Phuket ontmoet de politie van Patong nadat Franse motorcoureurs zijn gearresteerd

Patong-

Het hoofd van het consulaat van het Franse kantoor in Phuket had een ontmoeting met de politie van Patong nadat 20 Franse motorcoureurs waren gearresteerd.

Ons vorige verhaal:

Twintig Franse motorcoureurs zijn gearresteerd na het veroorzaken van overlast.

Op vrijdag (10 februarith), had het hoofd van het consulaat van het Franse kantoor in Phuket een ontmoeting met de politie van Patong en de toeristenpolitie van Phuket.

Het hoofd van het consulaat van het Franse kantoor in Phuket ontving een brief voor samenwerking om bekendheid te geven aan Franse toeristen die Phuket en Thailand bezoeken om hen op de hoogte te stellen van de Thaise verkeerswetten en het hebben van een vereist rijbewijs.

Het hoofd van het consulaat van het Franse kantoor in Phuket zal de Franse ambassade in Thailand op de hoogte brengen van de brief en het verzoek om toeristen beter te informeren over de regels en voorschriften rond autorijden in Thailand.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.