Franse motorrijder aangeklaagd voor aanrijding nadat Thaise voetganger ernstig gewond raakte in Patong – VIDEO

Patong-

Een Franse motorrijder is aangeklaagd voor aanrijding nadat een Thaise voetganger ernstig gewond raakte in Patong.

De politie van Patong vertelde de Phuket Express vandaag (16 februari) dat vorige week op 10 februarith Mevr. Maliwan Sarnrat, 54, stak een kleine weg over in Soi Sai Namyen in Patong. Ze liep ernstige verwondingen op nadat ze werd aangereden door een motor. De ruiter stopte niet.

Dat heeft de politie van Patong op 14 februari aan de Phuket Express verteldth de berijder bracht de motor in kwestie terug naar een motorverhuurbedrijf aan Pracha Nukroa Road in Patong. De berijder werd geïdentificeerd als de heer NAJI SAMI BOOUAKKAZ, een Frans staatsburger.

De verhuurder vertelde de politie dat ze wat krassen op de motor hadden gezien die gerepareerd was. De heer BOOUAKKAZ werd gekoppeld aan camerabeelden op de dag dat de motor de voetganger aanreed nadat de politie hem had opgespoord.

De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat de heer BOOUAKKAZ wordt beschuldigd van roekeloos rijden met hoge snelheid en aanrijding met ernstige verwondingen tot gevolg.

De volgende clip kan gevoelige kijkers beledigen, wees voorzichtig bij het bekijken van de video:

Misschien vind je deze leuk:

Twintig Franse motorcoureurs zijn gearresteerd na het veroorzaken van overlast.

In Patong zijn XNUMX buitenlandse chauffeurs gearresteerd omdat ze geen rijbewijs hadden.

Het hoofd van het consulaat van het Franse kantoor in Phuket had een ontmoeting met de politie van Patong nadat 20 Franse motorcoureurs waren gearresteerd.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.