Negen Zweedse toeristen overleven nadat boot kapseist in Krabi, Thailand

Krabi-

Negen Zweedse toeristen hebben het overleefd nadat een langstaartboot kapseisde in Krabi.

Het hoofd van het Than Bok Khorani National Park, de heer Weerasak Srisajjang, verklaarde tegenover de Thaise media dat ze op zondag (5 februari) op ​​de hoogte waren gebracht van het incident.th) nabij het Hong-eiland in het subdistrict Khao Thong, Mueang Krabi.

Reddingsteams gingen ter plaatse en vonden negen mannelijke en vrouwelijke Zweedse staatsburgers en de kapitein van de boot in de zee bij de gekapseisde langstaartboot. Ze werden allemaal gered en veilig teruggebracht naar het land.

Naar verluidt maakten de toeristen foto's aan één kant van de boot, waardoor de boot voorover leunde. Er lekte water in de boot voordat deze kapseisde. Ze droegen allemaal reddingsvesten.

Misschien vind je deze leuk:

Twee buitenlandse toeristen en een bootkapitein zijn gered nadat een langstaartboot kapseisde in Krabi.

Een Maleisische moeder en haar zes jaar oude dochter zijn dood verklaard nadat een langstaartboot kapseisde in Krabi.

Drie Chinese mannen zijn gered nadat een zeilboot het begaf door de harde wind nabij een eiland in Krabi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.