Twee buitenlanders en kapitein overleven nadat langstaartboot Krabi kapseist

FOTO: MGR Online

Krabi-

Twee buitenlandse toeristen en een bootkapitein zijn gered nadat een langstaartboot kapseisde in Krabi.

Het Than Bok Khorani National Park Office vertelde de Phuket Express dat ze het afgelopen weekend op de hoogte waren gebracht dat een langstaartboot met buitenlandse toeristen was gekapseisd tussen Hong Island en Hang Nak Cape.

Reddingsteams arriveerden in het betreffende gebied en ontdekten dat de langstaartboot die was gekapseisd, werd gesleept en gered door twee andere rondvaartboten.

De bootkapitein, de heer Prasit Sansamut, 43, en twee buitenlandse toeristen werden veilig aan land gebracht. Prasit vertelde de Phuket Express dat er sterke golven waren die de boot raakten voordat er water in de boot lekte en de boot begon te zinken.

Het Krabi Marine Office onderzoekt het incident echter.

De namen van de betrokken buitenlandse toeristen werden niet vrijgegeven door reddingsdiensten.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Afbeelding na berichtinhoud
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.