Phuket's grootste verhalen van de afgelopen week: Roemeense duiker vermist, Chinese toeristen aangekomen in Phuket en meer

Hallo, Phuket Express-lezers en supporters!

Het volgende is ons wekelijkse artikel waarin we de belangrijkste lokale verhalen in ons gebied van Phuket van de afgelopen week belichten. Het aantal verhalen verschilt van week tot week.

Deze worden gekozen en samengesteld door onze redactie en zijn ontworpen voor onze lezers om snel een "inhaalslag" te krijgen van belangrijke verhalen die ze misschien hebben gemist. We publiceren dagelijks veel verhalen en het is gemakkelijk om belangrijke gebeurtenissen of veranderingen in ons gebied uit het oog te verliezen. We doen nationale samenvattingen in een apart artikel, dit zijn alleen de beste lokale verhalen in de provincie Phuket.

Ze staan ​​niet in een bepaalde volgorde van belangrijkheid, maar ongeveer in volgorde van publicatie. Deze zijn van maandag 9 januari 2023 tot en met zondag 15 januari 2023.

Laten we beginnen en kijken wat de beste lokale verhalen waren!

  1. De zoektocht naar een vermiste 47-jarige Roemeense duiker in Rawai is voortgezet. 

Hij is nu al tien dagen vermist. De zoektocht is vanaf dag 1 tot nu voortgezet.

2. Er staan ​​deze maand nog meer rechtstreekse vluchten uit China gepland voor ongeveer 500 passagiers in Phuket.

Deze maand, op 18 januarith , zullen er rechtstreekse vluchten zijn van China naar Phuket, twee vluchten van Shanghai en een vlucht van Nanking. In totaal zullen drie vluchten ongeveer 500 passagiers vervoeren.

3. Een buitenlandse toerist, die een gediplomeerd arts is, heeft op Patong Beach een Russische toerist van de verdrinkingsdood gered.

De behulpzame toerist weigerde geïdentificeerd te worden en verklaarde dat hij geen held is en alleen mensen in nood helpt.

4. Een vermist jacht met de naam "Marco Polo" werd gevonden in de buurt van Indonesia Territorial Water nadat het sinds vorige maand vermist was.

Het jacht zonder bootkapitein en passagiers werd gevonden drijvend in de zee nabij de Indonesische territoriale wateren.

5. Een dronken minibusbestuurder werd gevonden met 11 methamfetaminepillen in zijn bezit nadat hij met een lekke band had gereden, waardoor er vonken uit een voorwiel kwamen in Thalang.

De bestuurder wordt beschuldigd van illegaal bezit van een categorie 1-drug en rijden na het innemen van methamfetaminepillen. De chauffeur gaf toe dat hij om 7 uur drie methamfetaminepillen had ingenomen.

Dat was alles voor deze week, zoals altijd bedankt voor jullie steun!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

 

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.