Dronken bestuurder van Phuket-minibus gearresteerd met drugs na roekeloos rijgedrag op video vastgelegd

Phuket -

Een dronken minibusbestuurder werd gevonden met 11 methamfetaminepillen in zijn bezit nadat hij met een lekke band had gereden, waardoor er vonken uit een voorwiel kwamen in Thalang.

De politie van Tha Chatchai vertelde de Phuket Express dat ze vrijdagochtend om 9 uur (00 januari) op ​​de hoogte waren gebrachtth) dat een minibus met een lekke band vele kilometers reed met vonken uit het voorwiel op weg naar Thep Kassatri Road in Mai Khao, Thalang.

De politie stopte uiteindelijk de minibus die geen passagiers had. De minibusbestuurder, de heer Pichai Klomsanoh, 29, werd gevonden met 11 methamfetaminepillen in zijn bezit. De bestuurder is overgebracht naar het politiebureau van Tha Chachai.

De politie van Tha Chatchai vertelde de Phuket Express dat de chauffeur wordt beschuldigd van illegaal bezit van een categorie 1-drug en rijden na het innemen van methamfetaminepillen. De chauffeur gaf toe dat hij om 7 uur drie methamfetaminepillen had ingenomen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.