Meer rechtstreekse vluchten vanuit China gepland voor aankomst in Phuket

Phuket -

Er staan ​​deze maand nog meer rechtstreekse vluchten uit China gepland voor ongeveer 500 passagiers in Phuket.

Onze eerdere verhalen:

Phuket-bedrijven zijn enthousiast en klaar om Chinese toeristen te verwelkomen.

269 ​​Chinese toeristen uit Xiamen in China zijn op 9 januari geland op Suvarnabhumi Airport in Thailand.

De voorzitter van de Phuket Tourism Association, de heer Thanet Tantipiriyakit, vertelde de Phuket Express. “Wij geloven dat Phuket nog steeds een van de belangrijkste toeristische bestemmingen is voor Chinese toeristen. Ze hebben reikhalzend uitgekeken naar Phuket.”

“Deze maand, op 18 januarith , zullen er rechtstreekse vluchten zijn van China naar Phuket, twee vluchten van Shanghai en een vlucht van Nanking. In totaal zullen drie vluchten ongeveer 500 passagiers vervoeren. Er wachten nog twee rechtstreekse vluchten op bevestiging”, legt dhr. Thanet uit.

“Bovendien op 24 januarith , zullen er nog drie vluchten vanuit China zijn, wat deze maand in totaal acht vluchten zal zijn”, voegde dhr. Thanet eraan toe.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.