Studenten lopen vanaf Patong Hill naar beneden op de eerste dag van de heropening van de scholen

Patong-

Veel studenten liepen op de eerste dag van de heropening van de school van de Patong Hill naar de scholen.

Onze vorige verhalen:

Een weg die leidt naar de Patong Hill in Phuket is begonnen in te storten na een aardverschuiving.

Een weg die vanuit Kathu in Phuket naar de Patong-heuvel leidt, wordt nu tijdelijk afgesloten nadat deze is begonnen in te storten door een aardverschuiving.

De voetgangersuren op delen van de ingestorte Patong Hill worden nu verlengd van 7 uur tot 00 uur.

Nu voor de update:

Vanmorgen (25 oktober)th) veel studenten liepen van de Patong Hill naar scholen. Sommigen van hen hadden grote schooltassen bij zich. Ondertussen droegen enkele ouders hun kinderen die nog te jong zijn om de heuvel op te lopen.

Lokale autoriteiten hebben mensen die over de heuvel liepen geholpen met gratis vervoer aan beide uiteinden. Inmiddels staan ​​er aan beide kanten veel motoren geparkeerd.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.