UPDATE: Wandeluren voor voetgangers in Patong Hill verlengd

Patong, Phuket –

De voetgangersuren op delen van de ingestorte Patong Hill worden nu verlengd van 7 uur tot 00 uur.

Onze eerdere verhalen:

Een weg die leidt naar de Patong Hill in Phuket is begonnen in te storten na een aardverschuiving.

Een weg die vanuit Kathu in Phuket naar de Patong-heuvel leidt, wordt nu tijdelijk afgesloten nadat deze is begonnen in te storten door een aardverschuiving

Vanaf zondag (23 oktober)rd), de weg is nog steeds afgesloten voor alle voertuigen en alleen te voet bereikbaar. De gemeentelijke autoriteiten van Patong hebben tussen 07:00 uur een pendeldienst geregeld vanaf het bord Patong City - Patong Firefighter Station. en 8 uur.

Nu voor de update:

De gemeente Patong heeft vandaag (24 oktober) aangekondigd dat de wandeluren op het gebied nu met een uur worden verlengd tot 9:00 uur. Ze hebben ook gratis vervoer aan beide uiteinden voorzien om bezoekers af te zetten en op te halen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.