Pakistaanse man gearresteerd in Patong voor 337 dagen overschrijding van de verblijfsduur

Patong-

Een Pakistaanse man werd in Patong gearresteerd nadat bleek dat hij zijn wettelijke visum met 337 dagen had overschreden.

Immigratieambtenaren van Phuket vertelden de Phuket Express dat ze eerder deze maand een verdachte hadden gearresteerd die alleen als MR werd geïdentificeerd. ASHFAQ, 34, Pakistaans staatsburger. Hij werd gearresteerd in een huurkamer aan de Ratcha Uthit 200 Pi Road in Patong.

Hij werd naar het politiebureau van Patong gebracht, waar hij werd beschuldigd van te lang blijven. De arrestatie kwam nadat de politie een tip had gekregen dat er een illegale buitenlander in de huurkamer verbleef. Toen de Pakistaanse man de politie zag, probeerde hij te ontsnappen, maar dat mislukte. De heer ASHFAQ, die alleen Engels sprak, kon zijn wettelijke visumdocumenten niet aan de agenten tonen.

Phuket Immigration ontdekte later dat de verdachte in maart vorig jaar, 2023, via de internationale luchthaven Suvarnabhumi Thailand was binnengekomen met een toeristenvisum voor 60 dagen. Zijn visum was in mei vorig jaar verlopen.

Gerelateerd artikel:

Een Russische man werd gearresteerd in Koh Kaew, Phuket City, nadat bleek dat hij zijn wettelijke visum met 351 dagen had overschreden.

Een Pakistaanse man werd in Patong gearresteerd nadat bleek dat hij zijn wettelijke visum met 398 dagen had overschreden.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.