Russische man gearresteerd in Phuket met 351 dagen te lang verblijf

Phuket -

Een Russische man werd gearresteerd in Koh Kaew, Phuket City, nadat bleek dat hij zijn wettelijke visum met 351 dagen had overschreden.

Phuket Immigration vertelde de Phuket Express dat ze eerder deze week een verdachte hadden gearresteerd die alleen als MR werd geïdentificeerd. SERGEY, een 46-jarige Russische staatsburger, op een weg in een woonwijk in Koh Kaew.

De arrestatie volgde nadat de immigratieambtenaren van Phuket via hun computersysteem hadden ontdekt dat MR. SERGEY was te lang gebleven.

Vervolgens hebben ze hem opgespoord. DHR. SERGEY beweerde dat hij aanvankelijk zijn paspoort niet had en probeerde voor de agenten weg te rennen en te ontsnappen, maar dat mislukte. Tijdens de arrestatie liep hij enkele schrammen op aan zijn knie, armen en voet.

De heer SERGEY kwam vijf jaar geleden in september Thailand binnen met een NIET-IMMIGRANT visum voor 90 dagen via de internationale luchthaven van Phuket. Zijn visum verliep in april vorig jaar. Hij werd naar het politiebureau van Phuket City gebracht, waar hij werd beschuldigd van te lang blijven.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.