Pakistaanse man gearresteerd in Patong voor 398 dagen overschrijding van de verblijfsduur

Phuket -

Een Pakistaanse man werd in Patong gearresteerd nadat bleek dat hij zijn wettelijke visum met 398 dagen had overschreden.

Immigratieambtenaren van Phuket vertelden de Phuket Express dat ze eerder deze maand een verdachte hadden gearresteerd die alleen als MR werd geïdentificeerd. ANEES, 26, Pakistaans staatsburger. Hij werd gearresteerd voor een huis aan de Ratcha Uthit 200 Pi Road in Patong. Hij werd naar het politiebureau van Patong gebracht, waar hij werd beschuldigd van te lang blijven.

De arrestatie kwam nadat de immigratieambtenaren van Phuket patrouilleerden in een nabijgelegen appartement. Ze zagen dat de Pakistaanse man zich verdacht gedroeg. Ze vroegen om zijn paspoort te controleren, maar hij kon het niet aan de agenten laten zien.

Later ontdekten ze dat MR. ANEES was in december 2022 via de luchthaven Suvarnabhumi Thailand binnengekomen met een toeristenvisum voor 60 dagen. Zijn visum was in februari vorig jaar, 2023, verlopen.

Gerelateerd artikel:

Een Russische man werd gearresteerd in Koh Kaew, Phuket City, nadat bleek dat hij zijn wettelijke visum met 351 dagen had overschreden.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.