Drie mensen ernstig gewond nadat vangrail door minibus in Nakhon Si Thammarat is doorboord

Nakhon Si Thammarat –

Drie mensen hebben ernstige verwondingen opgelopen nadat een minibus crashte voordat hij door een vangrail boorde in het Thung Song-district.

De politie van Thung Song werd donderdagochtend (4 mei) op ​​de hoogte gebracht van het ongevalth) aan de Asia Nakhon Si – Bangkok Road in het subdistrict Cha Mai. Hulpdiensten kwamen ter plaatse en ontdekten dat een vangrail aan de linkerkant een minibusje had doorboord.

Drie Myanmarese staatsburgers (twee mannen en een vrouw) liepen ernstige verwondingen op. Het been van de Myanmarese vrouw werd buiten de minibus gevonden en was bij het ongeval volledig geamputeerd. Ze werden met spoed naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht en niet bij naam genoemd door reddingswerkers.

De politie van Thung Song zet haar onderzoek voort om de exacte oorzaak van het ongeval te achterhalen en verdere juridische stappen te overwegen.

In ander recent nieuws over ongevallen met minibusjes in hetzelfde gebied:

Zes mensen zijn omgekomen en vijf raakten gewond nadat een minibusje uit Bangkok in botsing kwam met een vrachtwagen met aanhanger in het Thung Yai-district, Nakhon Si Thammarat.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.