80 babyzeeschildpadden komen uit en gaan de zee in in Phang Nga - VIDEO

Phang Nga-

Tachtig baby groene zeeschildpadden zijn met succes uit het ei gekomen en zijn de zee in gegaan bij Tachai Island in het Similan National Park.

Het Department of Marine and Coastal Resources (DMCR) vertelde deze week aan de Phuket Express dat 80 baby-groene zeeschildpadden met succes uit hun eieren zijn gekomen. De babyschildpadden gingen toen terug naar hun huis in de zee. Hun moeder-groene schildpad legde vorige maand 96 eieren op het Tachai-eiland in het Tai Mueang-district.

Een groene zeeschildpad legde 96 eieren op het eiland Tachai in Similan National Park.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.