96 groene zeeschildpad-eieren gevonden op eiland in Phang Nga

Phang Nga-

Een groene zeeschildpad legde 96 eieren op het eiland Tachai in Similan National Park.

Het Department of Marine and Coastal Resources (DMCR) vertelde de Phuket Express dat ze sporen van een zeeschildpadmoeder hebben gevonden op het Tachai-eiland in het Tai Mueang-district.

DMCR-functionarissen en -personeel vonden het schildpaddennest en ontdekten dat het 96 groene zeeschildpadeieren waren. De eieren zijn verplaatst naar een veilig gebied in de buurt vanwege bezorgdheid over schade door het weer.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.