Twee mensen gearresteerd wegens vermeende illegale verkoop van cannabis in de stad Phuket

Phuket -

Twee winkeleigenaren werden gearresteerd wegens vermeende illegale verkoop van cannabis en het verkopen van cannabis op voetpaden in Phuket Town.

Een team van Phuket Provincial Officers en de Phuket City Police inspecteerden vrijdagavond (14 april) cannabiswinkels in Phuket Town aan Rassada Road en Thep Krasattri Road, vertelde de Phuket City Police aan Phuket Express.

Er werd één winkel aangetroffen die cannabistoppen verkocht zonder vergunning. De winkeleigenaar werd naar het politiebureau van Phuket City gebracht om te worden beschuldigd van het zonder toestemming verkopen van gecontroleerde kruiden (cannabistoppen).

Er werd een tweede cannabiswinkel gevonden met een legale vergunning maar die cannabis verkocht op een voetpad, dat is openbare ruimte. De winkelvergunning is geschorst terwijl de wietkraam van het voetpad wordt gehaald.

De namen van de verdachten werden niet vrijgegeven door de politie van Phuket. De politie van Phuket zei ook dat ze hard zouden blijven optreden tegen de illegale verkoop van cannabis.

In Patong is een man gearresteerd wegens vermeende illegale verkoop van cannabistoppen en het niet kunnen overleggen van een legale vergunning voor het verkopen van cannabis.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Steun The Phuket Express in 2023!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.