Man gearresteerd in Patong wegens vermeende illegale verkoop van cannabistoppen

Patong-

In Patong is een man gearresteerd wegens vermeende illegale verkoop van cannabistoppen en het niet kunnen overleggen van een legale vergunning voor het verkopen van cannabis.

Op donderdagavond (13 aprilth) inspecteerde een team van het Phuket Provincial Public Health Office en de politie van Patong cannabiswinkels in de omgeving van Patong. Het Phuket Provincial Public Health Office vertelde de Phuket Express dat de heer Prem Peetiraksakun, 43, werd gevonden met cannabistoppen in zijn winkel. Hij kon geen legale vergunning voor de verkoop van cannabis overleggen.

De heer Prem werd naar het politiebureau van Patong gebracht om te worden beschuldigd van het verkopen van gecontroleerde kruiden (cannabistoppen) zonder toestemming en het exploiteren van een cannabiswinkel zonder toestemming.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Steun The Phuket Express in 2023!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.