Het Thaise leger treedt hard op tegen Karon Umbrella Beach Beds

Karon, Phuket –

Het Thaise leger en de marine traden hard op tegen parasolstrandbedden op Karon Beach.

Op dinsdag (4 aprilth) inspecteerde een team van functionarissen van Army Region 4 en het Royal Thai Navy Third Area Command Karon Beach, Mueang Phuket District. Ambtenaren van legerregio 4 vertelden de Phuket Express het volgende:

Er zijn strandbedjes en parasols aangetroffen buiten de wettelijke zone die is ingesteld voor strandbedparasols. Die items waren binnengedrongen op Karon Beach. Veel strandbedden en parasols werden in beslag genomen, maar niemand meldde zich op het strand om aan te tonen dat zij de eigenaren waren.

Vier uur later verschenen ongeveer 25 lokale operators in de gemeente Karon. Ze vroegen om meer van het strand te mogen gebruiken.

Op moment van schrijven was het verzoek nog in behandeling.

Een paraplu-operator werd gearresteerd omdat hij inbreuk had gemaakt op een strand op het eiland Racha Yai, ten zuiden van Phuket.

De legerregio 4-commandant inspecteerde en volgde het strandbeheer in Phuket op voor het vertrouwen van zowel toeristen als de lokale bevolking.

Freedom Beach in Karon is nu vrijgemaakt van strandbedden en parasols en constructies na een volledige repressie.

Thaland-functionarissen ontdekten dat restaurants, strandbedden en parasols het Lay Phang-strand in Cherng Talay binnendrongen.

=======================

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.