Paraplu-operator gearresteerd wegens inbreuk op strand op Racha Island, Phuket

Racha-eiland, Chalong –

Een paraplu-operator werd gearresteerd omdat hij inbreuk had gemaakt op een strand op het eiland Racha Yai, ten zuiden van Phuket.

Dat heeft de Royal Thai Navy dinsdag (7 maart) aan de Phuket Express verteldth) inspecteerden ze het Racha Yai-eiland in Chalong, ten zuiden van Phuket, op strandaantasting.

Er werd een strandexploitant aangetroffen die het strand van Ao Pratok binnendrong met parasols. Er werden twintig sets strandparasols in beslag genomen. De strandexploitant werd naar het politiebureau van Chalong gebracht voor verdere juridische stappen.

Specifieke details van de overkoepelende exploitant werden niet gegeven.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.