Phuket's grootste verhalen van de afgelopen week: Bar Raid onthult seksuele uitbuiting van kinderen, PM-bezoeken en meer

Hallo, Phuket Express-lezers en supporters!

Het volgende is ons wekelijkse artikel waarin we de belangrijkste lokale verhalen in ons gebied van Phuket van de afgelopen week belichten. Het aantal verhalen verschilt van week tot week.

Deze worden gekozen en samengesteld door onze redactie en zijn ontworpen voor onze lezers om snel een "inhaalslag" te krijgen van belangrijke verhalen die ze misschien hebben gemist. We publiceren dagelijks veel verhalen en het is gemakkelijk om belangrijke gebeurtenissen of veranderingen in ons gebied uit het oog te verliezen. We doen nationale samenvattingen in een apart artikel, dit zijn alleen de beste lokale verhalen in de provincie Phuket.

Ze staan ​​niet in een bepaalde volgorde van belangrijkheid, maar ongeveer in volgorde van publicatie. Deze zijn van maandag 13 maart 2023 tot en met zondag 19 maart 2023.

Laten we beginnen en kijken wat de beste lokale verhalen waren!

  1. Zeven mensen zijn gearresteerd voor het naar verluidt illegaal verwerken van cannabistoppen op Bangla Road en Soi Sane Sabai in Patong.
    Ze worden beschuldigd van het zonder toestemming verwerken van gecontroleerde kruiden (cannabistoppen).
  2. Het toerisme in Phuket heeft zich snel hersteld, maar er zijn nog steeds 17,000 medewerkers nodig omdat er meer buitenlandse toeristen komen.

Chinese toeristen komen terug en een nieuwe en groeiende toeristenmarkt zijn de Kazachstaanse toeristen.

3. Bij een inval in een illegale bar aan Bangla Road in Patong werden minderjarige prostituees blootgelegd en werden zes slachtoffers gered. Er zijn twee verdachten aangehouden die beweren dat de echte bareigenaar een buitenlander is.

Vijf senior politieagenten van Patong zijn overgeplaatst nadat een illegale bar aan Bangla Road in Patong was binnengevallen en zes slachtoffers van seksuele uitbuiting van kinderen die waren gered, minderjarigen onder de achttien, werden ontdekt.

Een buitenlandse eigenaar is naar een nabijgelegen land gevlucht na een inval in een bar aan Bangla Road waar minderjarigen werden ontdekt die het slachtoffer waren van seksuele uitbuiting van kinderen. ฺ

4. De gemeente Rassada plant plannen voor het project 'Groen in de stad' op Koh Sirey, Rassada. Het project van 300 miljoen baht zal worden voorgesteld aan premier Prayut Chan-o-cha, die deze zondag Phuket zal bezoeken.

Het project van 300 miljoen baht werd voorgesteld aan premier Prayut Chan-o-cha die afgelopen zondag (19 maart) Phuket bezocht.th).

5. De Thaise premier generaal Prayut Chan-o-cha brengt zondag (19 maart) een bezoek aan Phuketth).

Premier Prayut Chan-O-Cha is gisteren (19 maart) in Phuket aangekomen. Hij inspecteerde ook een gebied waar de Specialized Expo 2028 - Phuket, Thailand naar verwachting zal worden gehouden in Mai Khao, Thalang als Phuket is gekozen om te hosten.

Dat was alles voor deze week, zoals altijd bedankt voor jullie steun!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.