Overval op illegale bar aan Bangla Road in Patong leidt tot redding van zes minderjarige sekswerkers

Patong-

Bij een inval in een illegale bar aan Bangla Road in Patong werden minderjarige prostituees blootgelegd en werden zes slachtoffers gered. Er zijn twee verdachten aangehouden die beweren dat de echte bareigenaar een buitenlander is.

Gisteravond (15 maartth) deed een team van het Department of Provincial Administration een inval in een bar in Soi Sea Dragon aan de Bangla Road.

De ambtenaar van het Department of Provincial Administration vertelde de Phuket Express dat de inval plaatsvond nadat ambtenaren klachten hadden ontvangen van de Operation Underground Railroad (OUR) dat de bar naar verluidt een prostitutiedienst exploiteerde met minderjarige sekswerkers voor buitenlandse klanten.

Ambtenaren vonden een vrouw die alleen geïdentificeerd was als mevrouw Taksakorn of Nam die zichzelf presenteerde als barmanager en mevrouw Watcharakorn of Yuki die naar verluidt een makelaar is die prostituees levert. Ook werd de bar zonder toestemming geëxploiteerd. Ze werden naar het politiebureau van Patong gebracht om te worden beschuldigd van het exploiteren van een uitgaansgelegenheid zonder vergunning of vergunning en mensenhandel.

Ambtenaren vertelden de Phuket Express dat ze zes minderjarige vrouwelijke slachtoffers in een nabijgelegen hotel hebben gered. Het jongste slachtoffer is pas 15 jaar oud. Zij werden opgenomen in het Nationaal Verwijs Mechanisme (NRM).

Verder onderzoek naar de feitelijke eigenaar van de bar is gaande. De naam van de bar werd ingehouden om de identiteit van de minderjarige slachtoffers van mensenhandel te beschermen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.