Eigenaar visrestaurant in Rawai gearresteerd met Stonefish

Rawai, Phuket –

Een eigenaar van een visrestaurant in Rawai is gearresteerd met beschermde steenvis.

Het Department of Marine and Coastal Resources Phuket Office vertelde de Phuket Express dat op donderdag (16 maart).th) hebben ze een eigenaar van een visrestaurant gearresteerd in Rawai, district Mueang Phuket. De arrestatie volgde nadat ambtenaren een tip van sociale media hadden ontvangen dat het restaurant beschermde zeedieren verkocht.

In het restaurant werd een steenvis in beslag genomen. De onbekende eigenaar werd naar het politiebureau van Phuket City gebracht voor verdere juridische stappen. Ambtenaren hielden ook de namen van het restaurant achter in afwachting van verdere juridische stappen.

Dit vind je misschien leuk:

Twee eigenaren van visrestaurants in Phuket zijn gearresteerd met verschillende beschermde vissen, waaronder een murene.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.