Twee eigenaren van visrestaurants in Phuket gearresteerd met verschillende beschermde vissen, waaronder een murene

Phuket -

Twee eigenaren van visrestaurants in Phuket zijn gearresteerd met verschillende beschermde vissen, waaronder een murene.

Het Department of Marine and Coastal Resources Phuket Office vertelde de Phuket Express dat op vrijdag (10 maart).th) arresteerden ze twee eigenaren van visrestaurants in Phuket.

Bij hen werden verschillende soorten beschermde vis in beslag genomen, waaronder een murene. De twee onbekende eigenaren werden naar het politiebureau van Phuket City gebracht voor verdere juridische stappen. De politie hield ook de namen van de restaurants in afwachting van verdere juridische stappen.

De arrestatie kwam nadat een videoclip van een persoon die een murene at in een restaurant in Phuket vorige week viraal ging op de Thaise sociale media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.