Niet-geïdentificeerd lichaam gevonden nabij eiland in Rawai, Phuket

Rawai, Phuket –

Een niet-geïdentificeerd mannelijk lichaam werd gevonden in de buurt van een eiland in Rawai.

Medewerkers van de gemeente Rawai vertelden de Phuket Express dat ze op vrijdagmiddag (10 maart) op de hoogte waren gebracht van het lichaamth) om 1:30 uur

Het lichaam werd met het gezicht naar beneden drijvend gevonden in de buurt van Kaew Pissadarn Island. Het lichaam is voor identificatie uit zee gehaald. Het lichaam begon te ontbinden.

Dit is een ontwikkelingsverhaal.

Dit vind je misschien leuk:

Een 47-jarige Roemeense duiker wordt nog steeds vermist. Het Searching Command Center was verplaatst van het Yanui-strand in Rawai naar de gemeente Rawai en de bredere zoektocht eindigde en verhuisde naar lokale vissers en bewoners om te helpen met zoeken naar hem.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.