UPDATE: Roemeense duiker in Phuket nog steeds vermist voor 10 dagen, totale zoektocht beëindigd

Phuket -

Een 47-jarige Roemeense duiker wordt nu al tien dagen vermist.

Ons vorige verhaal:

De Roemeense duiker was sinds 8 januari vermist in de zee nabij het eiland Kaew Nok in Rawai, ten zuiden van Phuketth2023.

Nu voor de update:

Dat heeft de burgemeester van Rawai, Aroon Solos, gisteren (17 januari) aan de Phuket Express verteldth) dat de zoektocht sinds 8 januari was voortgezetth tot gisteren 17 januarith onder zee en per helikopter maar nog steeds geen teken van MR. SEBASTIAN EMIL SOMESAN.

Het Searching Command Center was verplaatst van het Yanui-strand in Rawai naar de gemeente Rawai en de bredere zoektocht eindigde en verhuisde naar lokale vissers en bewoners om te helpen met zoeken naar hem.

Bredere inspanningen met helikopters en marineschepen zijn op dit moment stopgezet, maar ambtenaren beloofden de zoektocht op kleinere schaal voort te zetten via vissers.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.