UPDATE: Chauffeur die het vuur opende in Phuket Hospital beschuldigd van poging tot moord

Phuket -

Een bestuurder die het vuur opende met een pistool in het parkeergebouw van een ziekenhuis in Phuket Town, wordt aangeklaagd voor poging tot moord.

Ons vorige verhaal:

De politie van Phuket City werd op dinsdag (9 maart) om 30 uur op de hoogte gebracht van het incident op de vijfde verdieping van het parkeerterrein van het Vachira Phuket Hospital aan Yaowarad Road in Phuket Town. De Thaise politie arresteerde een mannelijke verdachte die het vuur opende. Meneer Tanakorn, 7, zei dat hij aan een depressie leed.

Nu voor de update:

De politie van Phuket City vertelde de Phuket Express dat Tanakorn wordt beschuldigd van poging tot moord, het dragen van een pistool in het openbaar zonder toestemming, het afvuren van een vuurwapen in het openbaar en het bezit van een vuurwapen en munitie zonder vergunning.

Ondertussen zei de andere autobestuurder, wiens naam niet door de politie werd gegeven, dat hij toeterde omdat hij bang was dat de chauffeur van de pick-up de auto achter hem niet zou zien toen de pick-up achteruit de parkeerplaats opreed. Hij gaf toe dat ze daarna verbaal ruzie hadden.

Hij belde de politie nadat Tanakorn het vuur had geopend.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.