Bestuurder gearresteerd na het openen van brand in het parkeergebouw van het ziekenhuis van Phuket wegens parkeergeschil - VIDEO

Phuket -

Een bestuurder werd gearresteerd nadat hij het vuur opende met een pistool in een parkeergarage van een ziekenhuis in Phuket Town. Het incident kwam voort uit een ruzie over een parkeerplek.

De politie van Phuket City werd op dinsdag (9 maart) om 30 uur op de hoogte gebracht van het incident op de vijfde verdieping van het parkeerterrein van het Vachira Phuket Hospital aan Yaowarad Road in Phuket Town. De Thaise politie arresteerde een mannelijke verdachte die het vuur opende. Er werden geen gewonden gemeld.

De verdachte, een pick-uptruckchauffeur die door de politie alleen werd geïdentificeerd als de heer Tanakorn, 31, vertelde de politie dat hij op het punt stond zijn pick-uptruck op een parkeerplaats te parkeren toen hij zag dat er een andere auto achter de zijne stond. Tanakorn had moeite met het parkeren van zijn pick-up en was daardoor traag.

De andere onbekende automobilist toeterde vervolgens op zijn claxon en begon verbaal met Tanakorn te ruziën over de parkeerplaats.

Nadat Tanakorn zijn pick-up had geparkeerd, zei hij dat hij zijn pistool had gepakt en het vuur had geopend op de automobilist die wegreed. Een onbekende passagier probeerde Tanakorn tevergeefs te kalmeren.

Tanakorn zei dat hij boos was dat de andere autobestuurder onbeleefd tegen hem was en gaf de andere bestuurder de schuld van het veroorzaken van het incident door de ruzie te beginnen. Hij zei ook dat hij aan een depressie leed sinds zijn vader stierf door zelfmoord met hetzelfde pistool.

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.