UPDATE: Belg die stierf in Patong, naar verluidt betrokken bij ruzie over Tuk Tuk-kosten

Patong-

Een Belgische man die stierf nadat hij naar verluidt was uitgegleden en gevallen in Patong, was mogelijk betrokken bij een ruzie over een Tuk Tuk-tarief.

Ons vorige verhaal:

Een Belgische man is overleden nadat hij naar verluidt was uitgegleden en met zijn hoofd op de grond viel terwijl hij probeerde zijn vriend tegen te houden die ruzie had met een Thaise man in Patong.

Nu voor de update:

De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat er twee mogelijke oorzaken van het incident zijn.

De vriend van de Belgische man zei dat ze in de vroege ochtend op een Tuk Tuk-taxi stapten van Bangla Road naar een appartement in Soi Na Nai.

De Tuk Tuk-taxichauffeur wilde 300 baht voor de rit, maar zijn vriend vond dat te duur en ze begonnen ruzie te maken.

Een andere oorzaak kan zijn dat bewoners van het flatgebouw zich ergerden aan hun ruzie voordat ze bij de vechtpartij betrokken raakten.

De politie van Patong onderzoekt het incident nog steeds om vast te stellen of de Belg inderdaad uitgleed en viel of dat het werd veroorzaakt door een fysieke confrontatie.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.