Belgische man sterft na naar verluidt uitglijden en vallen terwijl hij probeerde een ruzie in Patong te stoppen

Patong-

Een Belgische man is overleden nadat hij naar verluidt was uitgegleden en met zijn hoofd op de grond viel terwijl hij probeerde zijn vriend tegen te houden die ruzie had met een Thaise man in Patong.

De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat ze van het Patong Hospital op de hoogte waren gebracht dat een 31-jarige Belgische man dood was verklaard in het ziekenhuis (de Phuket Express houdt zijn naam achter in afwachting van de ambassade en de familie).

Een onbekende vriend van het slachtoffer vertelde de politie van Patong dat hij en het slachtoffer ruzie hadden met een Thaise man in een appartement in Soi Nanai in Patong. De Belg probeerde een verhitte verbale ruzie tussen zijn vriend en de Thai te stoppen. De Belgische man rende naar verluidt om onbekende redenen voordat hij uitgleed en viel met zijn hoofd in contact met de grond. Hij werd met een Tuk Tuk-taxi naar het Patong-ziekenhuis gebracht.

De aard van de ruzie en de identiteit van de Thaise man werden niet vrijgegeven door de politie.

De politie van Patong zet haar onderzoek voort om de exacte doodsoorzaak te achterhalen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.