Phuket's grootste verhalen van de afgelopen week: Mongolen gearresteerd, Russen en Thai gearresteerd in cannabiswinkel, en meer 

Hallo, Phuket Express-lezers en supporters!

Het volgende is ons wekelijkse artikel waarin we de belangrijkste lokale verhalen in ons gebied van Phuket van de afgelopen week belichten. Het aantal verhalen verschilt van week tot week.

Deze worden gekozen en samengesteld door onze redactie en zijn ontworpen voor onze lezers om snel een "inhaalslag" te krijgen van belangrijke verhalen die ze misschien hebben gemist. We publiceren dagelijks veel verhalen en het is gemakkelijk om belangrijke gebeurtenissen of veranderingen in ons gebied uit het oog te verliezen. We doen nationale samenvattingen in een apart artikel, dit zijn alleen de beste lokale verhalen in de provincie Phuket.

Ze staan ​​niet in een bepaalde volgorde van belangrijkheid, maar ongeveer in volgorde van publicatie. Deze zijn van maandag 20 februari 2023 tot en met zondag 26 februari 2023.

Laten we beginnen en kijken wat de beste lokale verhalen waren!

  1. Drie Mongolen zijn gearresteerd nadat ze een creditcard van een Singaporees op Patong Pier hadden gestolen voordat ze deze gebruikten om dure producten te kopen.
    Ze worden beschuldigd van diefstal, fraude en het gebruik van andermans creditcards.
  2. Phuket is van plan Wichit en Chalong in de wijk Mueang Phuket met elkaar te verbinden door middel van een brug.

Het plan voor de brug is om acht meter breed en 280 meter lang te worden.

3. Een Russische man en een Thaise vrouw zijn gearresteerd in een cannabiswinkel in Patong.

Dhr. RYCHKOV KIRILL, 34 Russisch staatsburger. Hij wordt ervan beschuldigd zonder vergunning te hebben gewerkt.

Mevr. Apiradee Hanyek, 39, wordt beschuldigd van het verkopen van een gecontroleerd kruid (cannabisknoppen) zonder vergunning.

4. Bij meer dan 500 motorongelukken in Phuket zijn in slechts twee maanden tijd buitenlandse toeristen betrokken, aldus relevante functionarissen.

Tachtig procent van hen heeft geen rijbewijs, sommigen droegen zwemkleding, reden met hoge snelheid en waren niet bekend met routes.

5. Autoriteiten in Patong proberen een probleem van algenbloei op het strand op te lossen.

De gemeente Patong is doorgegaan met het dagelijks opruimen van algen op het strand van Patong vanwege de huidige bloei.

Dat was alles voor deze week, zoals altijd bedankt voor jullie steun!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.